Wie is

Roy is een communicatieprofessional met een brede ervaring in allerlei sectoren, zowel profit als non-profit. Hij heeft een uitstekende naam opgebouwd binnen en buiten de communicatiesector. Hij is een ervaren en bewezen manager bij diverse communicatietrajecten. Hij bouwt aan nieuwe (communicatie)structuren en netwerken en voelt zich in pionierssituaties als een vis in het water.

Hij is een sterke gesprekspartner voor het management. Hij stelt prioriteiten, legt de juiste accenten in het strategische communicatiebeleid en stuurt zijn afdeling en projecten zo aan dat deze een effectieve bijdrage aan de organisatie leveren. Als manager is hij een people manager, doelgericht maar coachend en oog voor het belang van de medewerkers.

In een pionierssituatie voelt hij zich als een vis in het water. Hij ontwikkelt graag, bedenkt creatieve oplossingen, komt met verbeteringen en nieuwe toepassingen en is een echte teambuilder. Hij is een actieve/levenslustige en inspirerende collega met veel humor.